Werkwijze


Dienstbaar


Onze klanten zijn trainingsbureaus, adviesbureaus en academies van grote bedrijven. Wij helpen effectievere en meer dynamische trainingen en workshops te ontwerpen. Dat doen we vanuit de nieuwste inzichten over ervaringsleren en interactief werken. Wij zijn dus ervaren sparringpartners voor uw training en opleidingsaanbod.

Trainingsacteurs voor rollenspellen

De acteurs van Acteurs in Bedrijf hebben jarenlange ervaring in profit en non-profit organisaties. Met deze ervaren acteurs werkt u samen om uw doelstellingen te bereiken. Het is eenvoudig: u doet een aanvraag, Acteurs in Bedrijf maakt de match en doet de planning. Zodoende kunt u zich maximaal richten op de kwaliteit van uw training en de inhoudelijke afstemming van de samenwerking. Bij een grotere opdracht vormen we een vaste poule en zorgen we samen met u voor een goed ingewerkt team.

Theatrale interventies


We komen op gesprek en ontwerpen in samenspraak een effectieve workshop of interventie.
De scènes die wij spelen zijn altijd op maat geschreven voor uw organisatie. Het taalgebruik en de ins en outs van uw organisatie maken dat men zich erin kan herkennen en ervan kan leren.